Renate Groenewold
Een actieve carriere
Doorzettingsvermogen, teambuilding en resultaatgericht
Lezingen die er toe doen
Wat laat jou bewegen?
Coaching
Verbetering door verandering!
Advies
Kritisch, eerlijk, open

Wie ik ben

Als gepassioneerd adviseur ben ik in staat mensen te motiveren en te inspireren om meer te bewegen. Maar ik ga verder dan dat. Met een duidelijke mening ga ik graag het gesprek aan met mijn publiek. Of dit nu om een presentatie of lezing gaat of het coachen van groepen ... ik weet met mijn enthousiasme en humor mensen te overtuigen. Dit, gecombineerd met een doortastende manier van werken, maakt mij tot de ideale motivator binnen jouw bedrijf.

SPORT IS MIJN PASSIE.

Als ex-topsporter, drievoudig wereldkampioen en Olympisch coach, met jarenlange internationale ervaring binnen de schaatssport, weet ik als geen ander wat presteren betekent. Presteren onder hoge druk, geloven in jezelf, maar vooral doorzetten, zijn kwaliteiten die mij op het lijf geschreven zijn. 

AMBASSADEUR

Om iets terug te doen voor de maatschappij, zet ik mij in voor Jeugdsportfonds Drenthe en KiKa. Twee belangrijk goede doelen die veel steun en aandacht verdienen. Beide gericht op kinderen, omdat zij onze toekomst zijn.

DIT DOE IK

 • mede-oprichter / mede-eigenaar VitaKompas;
 • managementondersteuning Aubisque;
 • commercieel directeur UwGereedschap.nl;
 • accountmanager Lasaulec;
 • teamleider marathonschaatsteam UwGereedschap.nl;
 • lezingen / presentaties verzorgen;
 • mensen motiveren om gezonder te leven;
 • bestuurslid Jeugdsportfonds Drenthe;

DIT HEB IK GEDAAN

 • oprichter en coach Team Corendon;
 • assistent bondscoach KNSB;
 • ambassadeur Drents Olympisch Plan ‘Drenthe 2028’
 • projectleider cultuuromslag-programma ‘Play it Forward’