Renate Groenewold
Coaching
Verbetering door verandering!
Een actieve carriere
Doorzettingsvermogen, teambuilding en resultaatgericht
Advies
Kritisch, eerlijk, open
Lezingen die er toe doen
Wat laat jou bewegen?

Kom ook in beweging. kies jouw startpunt.

Ik help graag mensen. Of dit nu individueel of in groepsverband is, privé of zakelijk. Ik doe dit op verschillende manieren, maar altijd met een gezamenlijk doel voor ogen.

COACHING

IK MOTIVEER TOT VERBETERING.

Je staat stil, maar je wilt vooruit. Jouw team blijft hangen in vaste patronen. Hoe breng je iedereen in beweging en versterk je de samenwerking? Alle neuzen dezelfde kant op en jouw medewerkers gaan weer gemotiveerd aan het werk. Individueel of in groepsverband; om de totale organisatie te laten groeien.

Of het nu gaat om topsport of ondernemen … je wilt je constant verbeteren.

 
Kom in actie en laat mij jou helpen!

ADVIES

IK GEEF RICHTING AAN HET PROCES.

Kritisch, eerlijk en open spiegels voorhouden, zo kijk ik mee in jouw bedrijf. Om richting aan te geven, processen te sturen en duidelijke handvatten aan te reiken.  Ik help jou door aanwezig te zijn en bij te staan met raad en daad. Weten we het beide even niet? Dan zoeken we samen naar de beste weg. Passend bij jouw vraag en situatie. “Advies op maat”, zeg maar. Waarbij ik niet eerder tevreden ben dan dat jij dat bent. 
 
Laat mij jouw kompas zijn en richting geven aan het proces!

 

Vitakompas

Beter in je vel zitten zorgt voor betere prestaties. Of het nu gaat om medewerkers van een bedrijf of individuen … ik heb een nieuw concept hiervoor ontwikkeld, genaamd Vitakompas. Samen met een aantal andere professionals om jou beter te laten presteren. Op mentaal, fysiek of voedingsvlak … alle aspecten komen aan de orde. Bekijk hoe jij beter kunt presteren en wat wij hierin voor jou kunnen doen op Vitakompas.
 

 

SPREKEN

IK PRESENTEER EYEOPENERS.

Je dacht dat het allemaal duidelijk was, dat je door jouw jarenlange ervaring als ondernemer of manager wel wist hoe alles werkte. Maar is dit waar? Ik kijk anders. Anders door mijn ervaringen uit de topsport en anders door mijn “Noordelijke mentaliteit”. Wat dit is en voor jou kan betekenen? Laat mij jou inspireren, nieuwe inzichten tonen en eyeopeners presenteren. In jouw bedrijf, tijdens jouw bijeenkomst of als onderdeel van een trainingsprogramma. 
 
Ik kom graag spreken en mijn ervaringen met jou delen!

TRAINING

IK HELP JOU FOCUSSEN.

Jouw doel is bekend; individueel of in een groter geheel. De weg er naartoe nog niet helemaal. Verbetering vraagt om verandering. Verandering kan alleen door in beweging te komen. Niet lukraak alle kanten op rennen, maar met een duidelijk doel voor ogen. Ik help jou te focussen op dat doel en zorg dat je niet afhaakt.
 
Laat mij jouw stok achter de deur zijn en samen halen wij de finish!

Weet jij waar je wilt starten? Ik help jou graag verder!