Renate Groenewold
Lezingen die er toe doen
Wat laat jou bewegen?
Coaching
Verbetering door verandering!
Een actieve carriere
Doorzettingsvermogen, teambuilding en resultaatgericht
Advies
Kritisch, eerlijk, open

Wat ik beleef

Uitbreiding staf schaatsteam

Team UwGereedschap.nl zal volgend schaatsseizoen verder gaan onder de naam van Lasaulec. Deze technisch groothandel, met meerdere vestigingen in het land, zal als hoofdsponsor gelden en het bedrijf VitaKompas van Renate Groenewold en Marjan Huberts wordt co-sponsor.

Lees meer >

Weissensee 2015

Team UwGereedschap.nl doet dit weekend mee aan de Alternatieve Elfstedentocht op de Weissensee. Het team kwam donderdag 22 januari aan in dit tijdelijke' Nederlandse dorp' in Oostenrijk.

Lees meer >

Schaatssters gezocht!!

Technische groothandel Lasaulec BV (voorheen Team UwGereedschap.nl) zoekt voor het seizoen 2015 / 2016 enthousiaste marathonschaatssters voor de Topdivisie (en evt. regio).

Lees meer >

Lezing Exportclubs Noord-Nederland

Op 9 februari verzorgt Renate Groenewold een lezing voor de Exportclubs van Groningen, Friesland en Drenthe.

Lees meer >

UwGereedschap kalender 2015

Je kunt nu gratis en geheel vrijblijvend de UwGereedschap.nl kalender 2015 aanvragen via de webshop. Met mooie en ludieke foto's van het marathonschaats- en skeelerteam van Uw Gereedschap.nl.

Lees meer >

Kunstijsbaan voor Drenthe

'Ik wil dat wij als Drenten laten zien dat we trots zijn op onze ijsbaan. Dat we laten zien dat schaatsen leeft', reageert Groenewold. Normaal bezoeken zo'n 800 mensen marathonwedstrijden in Assen. Nu hoopt Groenewold dat dat er minsten 1800 worden.

Lees meer >

De Ondernemersclub van RTL bij Lasaulec

Op 19 oktober was het programma van De Ondernemersclub van RTL op bedrijfsbezoek bij Lasaulec. Naast vele inhoudelijke thema's en discussies op gebied van ondernemen, hadden de presentatoren ook een interview met Renate over het ondernemerschap en haar job bij UwGereedschap.nl.

Lees meer >

Voel je fit met VitaKompas

VitaKompas, het nieuwe bedrijf van Renate Groenewold en Marjan Huberts, geeft persoonlijk advies en begeleiding aan werknemers omtrent vitaliteit en duurzame inzetbaarheid.

Lees meer >

ATB Team 24/7 voor KiKa

ATB team 24/7 heeft tijdens de 24 uurs race van Bike Festival Assen op 6 & 7 september gefietst voor KiKa.

Lees meer >

Skeeler- en Marathonschaatsteam

Renate Groenewold begeleidt de marathonschaatsploeg en het skeelerteam van UwGereedschap.nl. 

Lees meer >

Com.Directeur UwGereedschap.nl

Renate Groenewold is de nieuwe Commercieel Directeur van de webwinkel UwGereedschap.nl. Daarnaast zal zij zich inzetten als accountmanager voor de Technische Groothandel Lasaulec B.V. , het moederbedrijf van UwGereedschap.nl.

Lees meer >

Columnist AsserCourant.nl

Renate Groenewold is columnist voor de internetkrant AsserCourant.nl. Eens per maand schrijft zij over alles wat haar bezig houdt; van sport, ondernemen, maatschappij tot goede doelen.

Lees meer >